Уест Бромич срещу Бирмингам (петък, 20:00) – talkSPORT 2 Брайтън срещу Саутхемптън (събота, 15:00) – talkSPORT 2 Уест Хем срещу Евертън (събота, 17:30) – talkSPORT Мидълзбро срещу Норич (събота, 17:30) – talkSPORT 2 Портсмут срещу Съндърланд (неделя, 14:30) – talkSPORT 2 Аякс спортния директор Марк Овермарс, който е бил свързан с трансфер в Арсенал в същата роля, каза, че ще подпише De Ligt ако той е работил в друг клуб.

Уест Бромич срещу Бирмингам (петък, 20:00) – talkSPORT 2 Брайтън срещу Саутхемптън (събота, 15:00) – talkSPORT 2 Уест Хем срещу Евертън (събота, 17:30) – talkSPORT Мидълзбро срещу Норич (събота, 17:30) – talkSPORT 2 Портсмут срещу Съндърланд (неделя, 14:30) – talkSPORT 2 Аякс спортния директор Марк Овермарс, който е бил свързан с трансфер в Арсенал в същата роля, каза, че ще подпише De Ligt ако той е работил в друг клуб. Артилеристите са в отчаяна нужда от защитници, след доставка 39 гола в първенството този сезон, а склонен към грешки защитник Шкодран Мустафи беше подигран от феновете на Арсенал след подхлъзване в скорошно приятелски мач срещу Ал Насър.

Овермарс заяви: “За мен, De Ligt може да играе лесно за всеки от шестте най-добри отбора в света. ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ФУТБОЛ LIV-LEY STUFF Джейк Ливърмор мрежи страхотен удар като Уест Бром ръб покрай Бирмингам 3-2 НЕ каша наоколо Клод Макелеле, след като обеща да сложи Барселона легенда в болница живо по talkSPORT 2 Уест Бромич срещу Бирмингам: Потокът на живо коментар и потвърди екипи живо на TS2 Портсмут срещу Съндърланд: Checkatrade Trophy окончателно да смачка отсъствия много мило Ман Юнайтед да плати Молде £ 1 млн след назначаването нова ера Оле Гунар Солскяер е футболна асоциация обявява Марк Billingham като нови главен изпълнителен предприемат действия мениджъри от Висшата лига са готови да вземат отбори от терена в случаи на расизъм “, което е направил HIS BIT” Бивш шеф Шотландия казва, че ще даде на Адам Джонсън на “втори шанс” на живо по talkSPORT Уест Хем срещу Евертън: Ексклузивен коментар, време Стартът и екипът новини Blow Селтик звезда Тиърни на съмнение вреда за Рейнджърс игра “Точно сега, той има силата, манталитета.

Той има сърце. “Ако е работил в друг клуб, бих искал да го подпише веднага. “Ние не трябва да го продаваме, ние не се нуждаем от пари, защо да е твърде богат? Но знам, че той ще отиде в един от най-големите. “

Еди Хърн се редят на опашка бой между Антъни Джошуа и Александър Усик през следващите 12 месеца. Юсик е настроен да се движат до тежката категория след циментирането господство му в Cruiserweight, като спечели всеки заглавие разделението е трябвало да предложи. следващия противник 3 Антъни Джошуа е Ярел Милър през юни украинския стана WBA, WBC, IBF и WBO безспорен световен шампион миналата година, и сега е привидно търсене на нови предизвикателства в 2019 г. Съобщава се договорили за условията, за да си дебют в тежка категория срещу Карлос Takam на 18 май в Чикаго.

След това той ще се изправи пред Джошуа тъй като той е настроен да бъде задължителен претендент за титлата WBO след преместването в теглото. 3 Александър Усик се движи до тежка категория Когато говорим за следващите битки на Джошуа, Еди Хърн каза talkSPORT: “Също така имате Александър Усик в микса.

Той освободил му Cruiserweight титла, той е очевидно, насърчавани от нас. “Той ще бъде задължителен за Антъни Джошуа популярна лотария днес в някакъв момент дали това е по-късно тази година или март / април 2020 -., Което е още един огромен бой” 3 Еди Хърн казва борбата между Джошуа и Юсик може да се случи в следващите 12 месеца Джошуа първо ще поеме Ярел Милър в Медисън Скуеър Гардън на 1 юни сътрудник голямо име тежкотонажниците Дионтей Уайлдър, WBC шампион в тежка категория, и Тайсън Фюри се борят Доминик Breazeale и Том Шварц съответно това лято. Борбата Уайлдър е този, който наистина иска Джошуа, така че той може да изпълни мечтата си да стане безспорен тежката световна шампионка. “Трябва Dillian Уайт в микса, както и (за Joshua).

Аз вярвам, че вие ​​ще видите тези битки, но това лято имате трите борят други хора. ПОСЛЕДНИ НОВИНИ СПОРТ започнеш да разпространяваш новините Еди Хърн разкрива нов вероятно дата за следващата битка Репортер ДЕЙСТВИЕ Калъм Смит целуна с Пулев наема адвокат; го обвинява нова, допълнителна сексуално нападение ОТОПЛЯВАНА Дейвид ценови шокове вентилатори с извън характер, ругатня обременени изблик Big Dog кора Роман Рейнс има блестящ отговор на въпрос за Conor Макгрегър се присъедини към WWE Добър за Deadman Гробаря мнения нова снимка, показваща невероятна загуба на тегло 50/50 Еди Хърн отговаря на Дионтей Уайлдър търсенето на съотношение 50/50 за борба с AJ The Game Triple H изключителен: Новини на следващия преврат NXT Великобритания и по-The Man Беки Линч прави по история WWE и изпреварва Джон Сина в процеса “за мен най-голямата борба в световен боксов е Джошуа срещу Уайлдър. Това е безспорен борбата за всичките колани за всички топчетата и е изключително експлозивна битка между две мощни, непобедими световни шампиони. “Разбира се, борбата Fury остава голям и за двете, но целта на Антъни Джошуа, когато той започва кариерата си е бил да се спори, шампион и той иска, че борбата зле.”

С страната заключени в една криза Brexit, връщането на Висшата лига този уикенд не можеше да дойде в по-удобно време. С затъващата премиер Тереза ​​май и сградата на Парламента в хаос, най-високо ниво футбол ще осигури приятно разтоварване.

Но само си представете какво страната ще изглежда като бе взето Brexit пълна сила след референдума през 2016 г. 3 Тереза ​​май е малко по-невежи в този ток момент Благодарение на изследване, проведено от Free Super Съвети озаглавен “Brexit Ефект”, феновете на Висшата лига може видим колко драстично ще се промени релефа на футбола в тази страна. Проучването разкрива влиянието на икономиката биха понесли свободно движение на хора е ограничен, което означава, клубове биха били в състояние да купуват играчи от страните членки на ЕС.

Като се вземат предвид целите, точки, отряди, та минута, заплати и трансфери, изследването е в състояние да изчисли какво пейзаж Висшата лига от последните три сезона ще изглежда без играчи на ЕС. След твърдейки първата си титла във Висшата лига през 2016/17, Тотнъм щеше да се провали в защитата им като Ливърпул щеше да ги остриета към победата миналия сезон. разчитане 3 Челси на базираните в ЕС играчи през последните три сезона щеше да им струва този сезон в надпреварата за титлата щеше да е най-стегнато, както в реалния живот, тъй като Мърсисайдци щеше да завърши на 94 точки – с равни точки с City.

Въпреки това, най-високо голова разлика червените дяволи “ще ги виждал пипс гражданите до трофея за втора поредна сезон. Другите основни бенефициенти биха били Лестър Сити, който щеше да скочи от десетия до пето място в дивизията.

Съставяне на останалата част от топ 10 ще бъде Евертън в шестата по 64 точки, следвани от Уест Хем (7-ми на 61 точки), Crystal Palace (8-ми на 57 точки), Уотфорд (9 от 57 точки, а Манчестър Юнайтед (10 на 52 точки .) разчитат оТБОРИ ЕС проучването също така показва как разчитат отбори от Висшата лига са на участници от ЕС … Челси – 78% от мачовете, играни от играчите Вълците от ЕС – 68% от мачовете, играни от ЕС участници в Хъдърсфийлд Таун – 55% от мачовете, играни от ЕС участници в Арсенал – 49% от мачовете, играни от ЕС участници в Манчестър Юнайтед – 49% от мачовете, играни от играчите на ЕС Най-големите губещи от Brexit този сезон ще бъде Уулвърхемптън поради зависимостта си от силен португалски контингент – отпадане от 7-ми до 18-ти.

Хъдърсфийлд и Фулъм също ще съжаление все още да бъде заключен здраво в ръкопашен бой на изпадащите. през миналия сезон Челси щеше да бъде преместен на 33 точки, с Лестър Сити завърши четвърта с 62 точки. Превъртете надолу, за да видите как текущата Висшата лига маса WOUL Бих се търсят за текущия сезон. 3 успех за Ливърпул, но мизерия за Челси

Нийл Уорнък е наречен съвършен човек да дойде и да се реши на Великобритания политическа криза – Саймън Джордан.